V pondělí 15. března 2021 od 15 hodin proběhne v přednáškovém sále č. 113 Podnikatelského inkubátoru CEROP Kolín osmnácté zasedání Zastupitelstva města Kolína. Na programu jednání figuruje okolo dvaceti bodů. Projednány budou například návrhy na poskytnutí dotací pro kolínské sportovní kluby - BC Kolín s.r.o. - dotace navýšení kapacity hlediště pro utkání Kooperativa NBL ve výši 350 000 Kč, LTC Kolín - Tenis club Kolín - dotace na vytvoření projektové dokumentace na rekonstrukci letní budovy výši 320 000 Kč či TJ Sokol Kolín - atletika na Mistrovství ČR v atletice dorostenců a dorostenek 2021 – dotace ve výši 150 000 Kč nebo zazní návrh na poskytnutí závazného finančního podílu města Kolína v roce 2021 na obnovu vstupu domu Brandlova  č.p. 25, návrh na poskytnutí dotace Římskokatolické farnosti Kolín na spolufinancování akce Svatý Bartoloměj - Kolínský gotický skvost z IROP ve výši 300 000 Kč aj.

Kompletní program zasedání naleznete zde.

„Zastupitelům jsme nabídli možnost nechat se hodinu před začátkem zasedání otestovat antigenním testem. Zda zastupitelé testování podstoupí je jejich dobrovolné rozhodnutí,“ uvedl starosta Michael Kašpar. Testování mohou podstoupit i ostatní zúčastnění – např. vedoucí jednotlivých odborů, kteří v posledních dnech testováni nebyli.

„Dodržujeme všechna epidemiologická opatření, která byla navíc ještě o tuto možnost rozšířena,“ dodala tajemnice Městského úřadu Kolín Dagmar Soukupová.

Jednání je veřejné, můžete se zúčastnit osobně nebo máte možnost sledovat jej v přímém přenosu zde. Pokud nestihnete přijít, nebo vám nevyhovuje čas přímého přenosu, můžete si později přehrát video záznam z archivu zde.